ZAŁOŻYCIELKA FUNDACJI

Aneta Wątor

Praktyk Kaizen, związana z branżą nieruchomości, prezes Fundacji Motiwator, autorka książek: „Kaizen w biznesie” i „Dziennik realizacji celów Kaizen”, e-booków, kursów online.

Stworzyła ogólnopolski projekt „Kobieta w biznesie”. Ma 11 letnie doświadczenie w sprzedaży nieruchomości, 8 letnie doświadczenie w prowadzeniu firmy, oraz 6 letnie doświadczenie w prowadzeniu inspirujących wystąpień dla dużych grup (od kilkudziesięciu do ponad 300 osób), na których potrafi w krótkim czasie w interesujący i angażujący sposób przekazać motywujące treści i zarazić pozytywną dawką energii.

Dlaczego założyłam Fundację?

Wkład w życie innych ludzi jest najważniejszą wartością jaką kieruje się w życiu. Od zawsze uwielbiałam motywować, wspierać, tworzyć skuteczne zespoły, wydobywać z ludzi potencjał, uświadamiać i być przykładem dobrej, ambitnej kobiety. Od pięciu lat organizuje spotkania Kobieta w Biznesie. Napisałam książkę o osobistej efektywności metodyką Kaizen. Wydałam planner który zwiększa efektywność tzw. dziennik celów. Kocham rozwój osobisty i mam na jego punkcie bzika.

Na co dzień jednak pracuję w branży nieruchomości, której poświęcam dużo serca i czasu każdego dnia. Sama nie dam rady wspierać i motywować tak, jak bym tego chciała. Postanowiłam założyć fundację wspierającą rozwój świadomości i rozwój gospodarczy. Zaprosiłam do współpracy kilkanaście cudownych, ambitnych osób. Ich potencjał i pracowitość sprawiła, że w bardzo szybkim tempie Fundacja rozrosła się. Jesteśmy w stanie organizować niesamowite wydarzenia. W zespole każda poszczególna osoba osiąga więcej niż w pojedynkę. W zespole wszyscy razem jesteśmy silniejsi dlatego możemy wykonywać ponadprzeciętne działania. Gdyby nie ludzie których spotkałam na swojej ścieżce rozwoju nie byłabym tym kim jestem i nie byłabym tu gdzie jestem. Zawsze rozwój wyobrażałam sobie w ten sposób, że są ludzie mądrzejsi i mocniejsi ode mnie. Oni podają mi rękę po to, abym mogła iść do przodu, by było mi łatwiej. Moim zadaniem jest podawać rękę ludziom, którzy nie mają możliwości rozwoju, aby oni też mogli się rozwijać. W ten sposób tworzymy środowisko, w którym można rosnąć. Tworzymy państwo, w którym chce nam się żyć. Dlatego zdecydowałam się założyć fundację, aby wspierać tych ludzi, którzy nie dostali takiej szansy. By móc jeszcze lepiej realizować swój potencjał oraz potencjał zespołu MotiwatorTeam, w którym mam przyjemność pracować.

Z Anetą współpracę nawiązały firmy:

[/vc_column_text]

Dyplomy i podziękowania za współpracę:

[/vc_column][/vc_row]

Aneta w pracy

Opinie:

Aneta nie wpisuje się w żadne trendy czy nurty szkoleniowe, nie ogląda się też za potrzebami rynku, tworzy swoją niszę, własny rynek, społeczność, i proponuje tematy rozwoju inne niż wszyscy, za to ją doceniam:) Postawa typowa dla liderów, od których można się uczyć.

Rahim Blak
CEO click community agencji social media, CMO i współzałożyciel systemu edrone oraz prelegent i szkoleniowiec.

www.fb.me/rahimblak

Aneta ma niesamowitą energię, konsekwencję, profesjonalizm i wizję. Jest bardzo pewna siebie, co przekłada się na efekty u uczestników jej szkoleń i warsztatów. Daje wspaniały przykład, jak robić biznes, nie oglądając się na przeszkody. Wie czego chce i szybko to dostaje. Warto skorzystać z jej rozwiązań.

Piotr Mosio
seryjny przedsiębiorca, zbudował zespół ponad 40 tys. ludzi w ponad 30 krajach.