O MNIE

Aneta Wątor

Praktyk Kaizen, trener i mówca motywacyjny, związana z branżą nieruchomości, autorka książek: „Kaizen w biznesie” i „Dziennik realizacji celów Kaizen”, e-booków, kursów online.

Stworzyła ogólnopolski projekt „Kobieta w biznesie”. Ma 11 letnie doświadczenie w sprzedaży nieruchomości, 8 letnie doświadczenie w prowadzeniu firmy, oraz 6 letnie doświadczenie w prowadzeniu inspirujących wystąpień dla dużych grup (od kilkudziesięciu do ponad 300 osób), na których potrafi w krótkim czasie w interesujący i angażujący sposób przekazać motywujące treści i zarazić pozytywną dawką energii.

Na co dzień pracuje w rodzinnej spółce deweloperskiej LV Development, której poświęca dużo serca i czasu każdego dnia.

Dlaczego zajmuje się właśnie tym?

Wkład w życie innych ludzi jest najważniejszą wartością jaką kieruje się w życiu. Od zawsze uwielbiałam motywować, wspierać, tworzyć skuteczne strategie rozwoju, wydobywać z ludzi potencjał, uświadamiać i być przykładem dobrej, ambitnej kobiety. Kocham rozwój osobisty i mam na jego punkcie bzika.

Moje najważniejsze życiowe motto:

Myśl, planuj, działaj, analizuj. To moje 4 kroki do skuteczności, z których najważniejszym jest działanie.

Działaj, małymi krokami, lecz każdego dnia. Samo się nie zrobi.

Z Anetą współpracę nawiązały firmy:

[/vc_column_text]

Dyplomy i podziękowania za współpracę:

[/vc_column][/vc_row]

Aneta w pracy

Opinie:

Aneta nie wpisuje się w żadne trendy czy nurty szkoleniowe, nie ogląda się też za potrzebami rynku, tworzy swoją niszę, własny rynek, społeczność, i proponuje tematy rozwoju inne niż wszyscy, za to ją doceniam:) Postawa typowa dla liderów, od których można się uczyć.

Rahim Blak
CEO click community agencji social media, CMO i współzałożyciel systemu edrone oraz prelegent i szkoleniowiec.

www.fb.me/rahimblak

Aneta ma niesamowitą energię, konsekwencję, profesjonalizm i wizję. Jest bardzo pewna siebie, co przekłada się na efekty u uczestników jej szkoleń i warsztatów. Daje wspaniały przykład, jak robić biznes, nie oglądając się na przeszkody. Wie czego chce i szybko to dostaje. Warto skorzystać z jej rozwiązań.

Piotr Mosio
seryjny przedsiębiorca, zbudował zespół ponad 40 tys. ludzi w ponad 30 krajach.