ZAŁOŻYCIELKA FUNDACJI

Aneta Wątor

Założycielka Fundacji Motiwator.

Dlaczego założyłam Fundację?

Wkład w życie innych ludzi jest najważniejszą wartością jaką kieruje się w życiu. Od zawsze uwielbiałam motywować, wspierać, tworzyć skuteczne zespoły, wydobywać z ludzi potencjał, uświadamiać i być przykładem dobrej, ambitnej kobiety. Od pięciu lat organizuje spotkania Kobieta w Biznesie. Napisałam książkę o osobistej efektywności metodyką Kaizen. Wydałam planner który zwiększa efektywność tzw. dziennik celów. Kocham rozwój osobisty i mam na jego punkcie bzika.

29132918_2057728704503530_8736296314259636224_o

Na co dzień jednak pracuję w branży nieruchomości, której poświęcam dużo serca i czasu każdego dnia. Sama nie dam rady wspierać i motywować tak, jak bym tego chciała. Postanowiłam założyć fundację wspierającą rozwój świadomości i rozwój gospodarczy. Zaprosiłam do współpracy kilkanaście cudownych, ambitnych osób. Ich potencjał i pracowitość sprawiła, że w bardzo szybkim tempie Fundacja rozrosła się. Jesteśmy w stanie organizować niesamowite wydarzenia. W zespole każda poszczególna osoba osiąga więcej niż w pojedynkę. W zespole wszyscy razem jesteśmy silniejsi dlatego możemy wykonywać ponadprzeciętne działania. Gdyby nie ludzie których spotkałam na swojej ścieżce rozwoju nie byłabym tym kim jestem i nie byłabym tu gdzie jestem. Zawsze rozwój wyobrażałam sobie w ten sposób, że są ludzie mądrzejsi i mocniejsi ode mnie. Oni podają mi rękę po to, abym mogła iść do przodu, by było mi łatwiej. Moim zadaniem jest podawać rękę ludziom, którzy nie mają możliwości rozwoju, aby oni też mogli się rozwijać. W ten sposób tworzymy środowisko, w którym można rosnąć. Tworzymy państwo, w którym chce nam się żyć. Dlatego zdecydowałam się założyć fundację, aby wspierać tych ludzi, którzy nie dostali takiej szansy. By móc jeszcze lepiej realizować swój potencjał oraz potencjał zespołu MotiwatorTeam, w którym mam przyjemność pracować.

Certyfikowany trener Kaizen, który przekazuje wiedzę z ogromnym entuzjazmem i energią. Przedsiębiorca, lider, który skutecznie prowadzi klientów do osiągania wielkich sukcesów małymi krokami, autorka książki Kaizen w biznesie, Dziennika realizacji celów Kaizen, e-booków, kursów online, m.in. „Samodoskonalenie metodą Kaizen. Jak w 30 dni osiągnąć szybkie zmiany małymi krokami”, oraz kursu „Formuła budowania marki osobistej w 6 krokach metodą Kaizen.”

Szkoli pracowników firm, które chcą poprawić wyniki sprzedaży, wewnętrzną komunikację i podnieść produktywność z jednoczesnym eliminowaniem marnotrawstwa.

Organizuje szkolenia otwarte pomagając przedsiębiorcom napisać biznesplan, zbudować swoją markę osobistą, sprzedawać więcej i budować rozpoznawalność marki online i offline.

Swoje doświadczenie w sprzedaży zdobyła sprzedając nieruchomości (8 lat), szkoląc ponad 1 500 uczestników jej szkoleń, prowadząc własną działalność gospodarczą (9 lat), pomagając ponad 3 000 kobiet rozwinąć swój biznes poprzez spotkania Kobieta w biznesie.

Od 2015 roku szkoli pracowników firm, które chcą poprawić wyniki sprzedaży, wewnętrzną komunikację i podnieść produktywność z jednoczesnym eliminowaniem marnotrawstwa. Zwiększa zaangażowanie personelu, co przekłada się na efekty ich pracy.

Pomogła ponad 30 firmom, m.in.:
Gegenbauer Polska Facility Managment, Mart-Tom Sp. z .o.o., Grupa Goldenmark, Colway International Sp. z o.o., Mart Diamonds S.A., Zilmex Sp. z.o., GL Development, Mettalchemie Polska Sp. z o.o., Multiprojekt Automatyka Sp. z o.o. Mary Kay, Epos, Wonder Travel, Fit Adventure, KPLA Sp. Z o. o., Fabryka Stylu, Angelium SPA, Luvital, licznym gabinetom kosmetycznym, firmom deweloperskim, szkoleniowym, J.G Training.

Współpracę z trenerką nawiązała także Marka Mercedes (w jednym z salonów samochodowych zorganizowane zostało spotkanie Kobieta w biznesie) oraz IdeaHub oddział IdeaBanku korzystając z warsztatów Kaizen i promocji marki na spotkaniach Kobieta w Biznesie.

Motywowanie innych do osiągania sukcesów stało się nie tylko jej pracą, ale przede wszystkim pasją. Jako niezależny trener prowadzi liczne szkolenia, wystąpienia a także indywidualne doradztwo.
W październiku 2015 roku stworzyła ogólnopolski projekt „Kobieta w biznesie”, który łączy przedsiębiorcze kobiety z całej Polski. W ramach tego projektu przeprowadziła już ponad 50 wystąpień dla około 100-osobowych grup. Pomaga przedsiębiorczym Polkom w osiąganiu osobistych i zawodowych celów. Stworzyła „Program Rozwoju Liderek”, który raz a dobrze rozprawia się demonami w kobiecym biznesie.

Energia prowadzącej, którą zaraża swoich słuchaczy sprawia, że jej szkolenia są oceniane jako bardzo inspirujące, ogromnie motywujące i wartościowe.
Ma kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu wystąpień dla dużych grup (od kilkudziesięciu do ponad 300 osób), na których potrafi w krótkim czasie w interesujący i angażujący sposób przekazać motywujące treści.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Z Anetą współpracę nawiązały firmy:

Dyplomy i podziękowania za współpracę:

Aneta w pracy

Opinie:

Aneta nie wpisuje się w żadne trendy czy nurty szkoleniowe, nie ogląda się też za potrzebami rynku, tworzy swoją niszę, własny rynek, społeczność, i proponuje tematy rozwoju inne niż wszyscy, za to ją doceniam:) Postawa typowa dla liderów, od których można się uczyć.

Rahim Blak
CEO click community agencji social media, CMO i współzałożyciel systemu edrone oraz prelegent i szkoleniowiec.

www.fb.me/rahimblak

Aneta ma niesamowitą energię, konsekwencję, profesjonalizm i wizję. Jest bardzo pewna siebie, co przekłada się na efekty u uczestników jej szkoleń i warsztatów. Daje wspaniały przykład, jak robić biznes, nie oglądając się na przeszkody. Wie czego chce i szybko to dostaje. Warto skorzystać z jej rozwiązań.

Piotr Mosio
seryjny przedsiębiorca, zbudował zespół ponad 40 tys. ludzi w ponad 30 krajach.