YOUNG ACHIEVER CONGRESS

Young Achiever Congress to projekt skierowany do młodzieży w wieku od 15 do 19 lat.

Przerażające jest to, jak wiele młodych osób nie radzi sobie po rozstaniu, nie radzą sobie z emocjami, hejtem, z finansowymi problemami. W konsekwencji często popełniając samobójstwa, wpadając w różnego rodzaju nałogi-alkoholizm i narkotyki. Chcemy temu przeciwdziałać. Nie chcemy, aby nastolatkowie popełniali samobójstwa, bojąc się poprosić o pomoc, bojąc się powiedzieć innym o swoich wewnętrznych rozterkach.

Chcemy uczyć inteligencji emocjonalnej i finansowej. Chcemy pokazać, że szczęście, miłość, radość, dobrostan, dostatek, bogactwo są dla każdego, kto zdecyduje się na to zapracować.

Dlatego zdecydowałyśmy się organizować nowoczesne, inspirujące i bardzo interesujące konferencje dla młodzieży. Występować na nich będą ludzie sukcesu, którzy będą uczyć inteligencji finansowej, inteligencji emocjonalnej i rozwoju osobistego. Będą pokazywać swoją drogę do sukcesu często z dużą ilością porażek, które przezwyciężyli.

Na konferencjach Young Achiver Congress gośćmi specjalnymi będą też znani Youtuberzy i młode osoby, które bardzo inspirują dzisiejszą młodzież. Chcemy, aby nastolatkowie otaczali się ludźmi sukcesu i ludźmi którzy realizują swoje cele i marzenia. Chcemy pokazać młodzieży, że oni także mogą spełniać swoje cele. Nie  popadać w rutynę, nie zabijać swojego życie przed telewizorem, nie  zabijać swojego życia niszczycielskimi uzależnieniami.

Wydarzenia składać się będą z kilku bardzo inspirujących wywiadów i prelekcji, które młodym ludziom dadzą ambicje, chęć realizacji swoich marzeń, pewność siebie i narzędzia dzięki którym zapobiegną wpadaniu w uzależnienia, depresje, choroby, lub będą popełniać samobójstwa.

Pomóż nam. Wesprzyj naszą inicjatywę i pomóż w stworzeniu przestrzeni do rozwoju dla młodzieży. Przeczytaj, jak to zrobić tutaj.