MOTIWATOR TEAM

Fundacja działa dzięki zaangażowaniu niezawodnych, przedsiębiorczych i pozytywnych Osób.

Marta Nawrocka

Z wykształcenia jestem filologiem angielskim i przez kilkanaście lat spełniałam się w roli lektorki i właścicielki własnej szkoły językowej. Od zawsze bliskie były mi nowoczesne technologie, wykorzystywałam je na zajęciach, a także szkoliłam z ich używania innych nauczycieli i lektorów. Z tego naturalnie zrodziła się pasja do mediów społecznościowych. Jestem zorganizowana, cechuje mnie stoicki spokój – im większa trudność, tym większa mobilizacja. Pracowitość i punktualność to moje wartości. Prywatnie jestem mamą, narzeczoną i „pańcią” dla licznego zwierzyńca.

Zadania w Fundacji Motiwator: kontakt z klientami, obsługa klienta poprzez social media, telefon, mail; social media ninja, menadżerka wszystkich projektów.

Martyna Wawrzeńczyk

Jestem ekspertką od promocji marki osobistej w social media. Pomagam małym i średnim firmom zaprojektować i efektywnie prowadzić działania w internecie oraz strategie reklamowe. Facebook, Instagram to moje ulubione komunikatory, które nie mają przede mną tajemnic. Zarażam pozytywną energią i motywacją do zdrowego stylu życia na swoim kanale @zdrowalogika.

Zadania w Fundacji Motiwator: prowadzenie konferencji Kobieta w Biznesie, wsparcie w prowadzeniu social media.

Anna Gidaszewska

Jako korektor i redaktor tekstów oraz koordynator wydawniczy spłacam dług wobec namiętnie niszczonych w dzieciństwie książek i gazet. Marzycielka i czytelniczka, dla której od słów ważniejsi są ludzie. Wolontariuszka Fundacji Mam Marzenie.

Zadania w Fundacji Motiwator: redaktor naczelna książki, copywriter.

Barbara Sośnicka

Jestem radcą prawnym wpisanym na listę radców prawnych OIRP w Opolu, specjalistką z zakresu prawa ochrony danych osobowych, prawa autorskiego i konsumenckiego, inspektorem ochrony danych. Zajmuję się obsługą prawną przedsiębiorstw. Doradzam głównie podmiotom z branży e-commerce, kreatywnej, HR, finansowej. Wybrałam ten zawód, aby uświadamiać przedsiębiorców w zakresie swoich praw, ale też obowiązków. Moją misją jest ułatwianie życia, tłumaczenie zawiłości prawnych na ludzki język. Lubię działać, dlatego jestem wiceprezesem stowarzyszenia Tyskie Szpilki w Biznesie, które wspiera kobiety m.in. w prowadzeniu własnych biznesów. Prywatnie mama, książko- i filmoholiczka, wielbicielka kawy i minimalizmu.

Zadania w Fundacji Motiwator: wsparcie prawne, czuwanie nad poprawnością prawną działań Fundacji.

Jolanta Suder

Na co dzień tworzę i wyposażam sklepy i punkty handlowe, tak by właściwie wykreowany wizerunek, skoncentrowany na pozytywnych doświadczeniach zakupowych, klienta przełożył się na finansowy sukces marki. Oparciem jest uważne śledzenie rynku retail, wiedza i doświadczenie w zakresie marketingu, visual merchandisingu, sprzedaży i psychologii wpływu. Szkolę w zakresie visual merchandisingu i tworzenia zespołu.

Zadania w Fundacji Motiwator: organizacja konferencji Kobieta w Biznesie w Krakowie.

Natalia Tomzik

Jestem managerem hotelu i kliniki rehabilitacji Columna Medica. Na co dzień mam przyjemność zarządzać blisko 100-osobowym zespołem. Od zawsze były mi bliskie tematy medyczne, dlatego też moje 10-letnie doświadczenie zawodowe związane jest z tą branżą. Jestem mamą 6-letniej Hani, która motywuje mnie do wyznaczania sobie nowych celów.

Zadania w Fundacji Motiwator: organizacja konferencji Kobieta w Biznesie w Warszawie.

Iza Brańka

Jestem właścicielką studia fotograficznego Kocie Kadry. Zajmujemy się głównie fotografią rodzinną i portretową. Fotografia stała się moją pasją przede wszystkim dlatego, że uwielbiam poznawać ludzi i ich historie, a dobry kontakt z osobą fotografowaną to bardzo ważny element udanej sesji. Prywatnie uwielbiam gotować i aktywnie spędzać czas.

Zadania w Fundacji Motiwator: dokumentowanie wydarzeń na fotografiach.

Joanna Babicz

Na co dzień zajmuję się HR-em. Moją “działką” jest jego miękka część, czyli rekrutacje i szkolenia. Dla mnie człowiek i jego zadowolenie są na pierwszym miejscu. Moje hasło przewodnie to “stop talking, start doing”.

Zadania w Fundacji Motiwator: dbanie o atmosferę podczas wydarzeń Kobieta w Biznesie i o dobre samopoczucie uczestniczek.

Ewa Maturska

Z wykształcenia jestem inżynierem.

Wygodny fotel w biurze projektowym zamieniłam jednak na wymagające ciągłego ruchu stanowisko office managera i asystentki zarządu.

Bardzo lubię wspierać innych w ich działaniach. Wierzę, że dzięki zaangażowaniu, otwartości i życzliwości można tworzyć efektywnie funkcjonujące biura i szczęśliwe miejsca pracy.

Prywatnie mama Róży. Miłośniczka zdrowego stylu życia, dobrych manier i sztuki makijażu.

Zadania w Fundacji Motiwator: wspieranie charytatywnego projektu Young Achiever Congress dedykowanego młodzieży.

Zewnętrzni doradcy:

Urszula Rowińska

Jestem Trenerem Administracji, Trenerem Mentalnym i Biurową Rewolucjonistką. Na codzień prowadzę firmę UrsaGO™, która buduje i rozwija administracje firm, opierając się na efektywnych procesach organizacyjnych i potencjale pracowników biurowych. Przeprowadzam audyty, szkolę i tworzę kursy on-line. Prowadzę i rozwijam projekt Biurowe Rewolucje™, który skupia wszystkich pracujących w biurach. Moją misją jest tworzyć administracje szyte na miarę i odczarowywać stereotypy o pracownikach biurowych.

Zadania w Fundacji Motiwator: pomoc fundacji w zarządzaniu administracją biurową.